ZGODOVINA JAFRE

JAFRA je pričela z proizvodnjo kozmetičnih izdelkov pred več kot 60 leti in sicer 6 avgusta 1956 v malem mestu Malibu, Kalifornija, USA. Unikatno ime JAFRA je iz kombinacije njihovih imen JA+FRA. Takrat še mlada Jan in Frank  Day sta študirala skrivnosti lepote, vse nazaj do starodavnega Egipta. Pričela sta ustvarjati enkratne proizvode za nego, kot na primer legendarni Royal Jelly (matični mleček), ki je postal čez noč velik uspeh in je ostal Jafrin prepoznavni znak vse do danes.

To so bili začetki, kasneje pa je bilo ustvarjenih še veliko inovativnih proizvodov,  ki so ženskam nudili zadovoljstvo in lepši videz. Njuna vizija, da nudijo ženskam proizvode iz najboljših naravnih sestavin in da imajo ženske možnost zaslužka kot neodvisne zastopnice Jafre, živi še danes v JAFRA Cosmetics International s sedežem v Vestlake Village v Kaliforniji.

S sloganom ''freedom to be you'' potrjuje Jafra svoj pristop do ženske in s svojo predanostjo  do poslanstva spreminja življenja milijonov žensk po svetu. Od leta 1994 tudi v Sloveniji in zadovoljni smo, da lahko učinkovite proizvode ponudimo tudi vam.

ČASOVNICA